Ejer- og kontaktoplysninger 

Hjemmesiden ejes og publiseres af:

MASKINFABRIKKEN ESKIMO ApS (herefter Eskimo®)
Avnvej 11 / Hvidelvej 20
DK-7400 Herning
CVR: 10082633
E-mail: salg@eskimo.dk
Website: www.eskimo.dk

Dennne cookie- og privatlivspolitik er sidst ændret den 11. februar 2022

Personoplysninger

Personoplysninger er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger eskimo.dk eller kontakter Eskimo® per mail eller telefon, indsamler og behandler Eskimo® en række informationer om dig. Det sker eksempelvis også, når du tilmelder dig Eskimos nyhedsbrev, køber et Eskimo®-produkt eller udfylder en webformular.

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via eskimo.dk vil typisk være for- og efternavn, telefonnummer, branche, CVR-nummer eller e-mail. Eskimo® beder kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse. 

Anvendelse af personlige oplysninger 

Eskimo® anvender de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Salgs- og kundesupport
  • Administrative formål, herunder fakturering, bogføring og servicemeddelelser
  • Målrettet kommunikation og markedsføring generelt, eksempelvis gennem nyhedsbreve, invitationer til demodage og messer samt annoncering. 

Formål 

Eskimo® anvender persondata for at behandle din henvendelse/forespørgsel, optimere brugeroplevelsen på eskimo.dk samt sikre, at Eskimos aftale med dig kan overholdes. 

Eskimos behandlingsgrundlag udspringer af Eskimos legitime interesse, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, i at behandle og opbevare kundedata samt kunne besvare kundehenvendelser, sende produkter samt sikre kvalitet i Eskimos services og tjenester. 

Når du besøger eskimo.dk kan Eskimo® desuden behandle oplysninger om dig og om hvordan du anvender hjemmesiden, herunder informationer om din enhed, netværkslokation samt hvilken browser du bruger og hvilke søgetermer, du benytter dig af. Til det formål anvender Eskimo® Google Analytics. Derudover har Eskimo® en legitim interesse i at tilbyde relevant markedsføring, udsende nyhedsbreve samt forbedre eskimo.dk. Behandlingsgrundlaget tager afsæt i Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a+f samt dit samtykke til cookies. 

 

Sikkerhed 

Eskimo® har truffet tekniske såvel som organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger – hændeligt eller ulovligt – ikke bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Herefter slettes dine persondata.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på Eskimos vegne. Det kan være teknisk drift af IT-systemer, forbedringer af eskimo.dk, markedsføring samt udsendelse af nyhedsbreve. 

Er du tilmeldt Eskimos nyhedsbrev, indsamler og opbevarer Eskimo® oplysninger som dit for- og efternavn, branche og e-mail på baggrund af dit samtykke. Her anvender Eskimo® Mailchimp som teknisk platform.

Besøger du Eskimos profiler på de sociale medier (Facebook, LinkedIN og Youtube) kan Eskimo® kun behandle de oplysninger, du selv har gjort tilgængelige. Hvis de nævnte sociale medier benytter personoplysninger til eget brug, behandler de dine oplysninger som beskrevet i deres privatlivspoltikker. 

Ved levering af Eskimo®-produkter vil oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt ordrenummer og leveringsønsker blive videregivet til den transportør, som håndterer leveringen. Eskimo® benytter sig af GLS og Danske Fragtmænd.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Eskimo® har registreret om dig, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du altid ændre eller tilbagekalde dette. Ligeledes kan du altid få slettet de oplysninger som Eskimo®, efter lovgivningen, ikke er pålagt at skulle gemme om dig.

Ændringer

Eskimos privatlivspolitik kan ændre sig, og disse ændringer vil blive angivet på denne side. Ved væsentlige ændringer vil Eskimo® gøre opmærksom på eventuelle ændringer på en anden, mere iøjnefaldende måde.

Klagemuligheder

Du har mulighed for at klage over Eskimos behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

Cookies

Når du besøger eskimo.dk indsamles der oplysninger om dig og din enhed samt hvordan du benytter dig af hjemmesiden. Disse oplysninger indsamles af forskellige cookies. 

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din enhed (computer, mobiltelefon eller tablet) med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan blive brugt af Eskimo® og af tredjeparter.

Du kan altid afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser, men du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, kan der være funktioner og services, du ikke kan benytte dig af. 

Du ændrer dit samtykke ved at klikke her.

 

Sådan sletter du cookies

Du kan sagtens slette cookies, du tidligere har accepteret. Hvordan du gør, afhænger af den browser, du bruger og din enhed. Typisk vil du kunne slette cookies under Indstillinger > Sikkerhed og Privatliv, men det kan være forskelligt fra browser til browser. Du kan finde en vejledning her:

 

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, tilbyder Google værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Eskimo® gør opmærksom på at vejledningerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten. Hvis disse ikke fungerer efter hensigten, kan ingen former for ansvar gøres gældende over for Eskimo®. Benytter du flere browsere skal du huske at slette cookies i dem alle. 

Disse cookies benytter Eskimo® 

CookieTypeVarighedBeskrivelse
ASP.NET_SessionIdsessionIssued by Microsoft's ASP.NET Application, this cookie stores session data during a user's website visit.
CONSENT2 yearsYouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Analytics" category .
cookielawinfo-checkbox-necessary1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Necessary" category .
cookielawinfo-checkbox-performance1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to store the user consent for cookies in the category "Performance".
CookieLawInfoConsent1 yearRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
IDE1 year 24 daysGoogle DoubleClick IDE cookies are used to store information about how the user uses the website to present them with relevant ads and according to the user profile.
test_cookie15 minutesThe test_cookie is set by doubleclick.net and is used to determine if the user's browser supports cookies.
uc_sessionsessionThis cookie is set by the provider Dropbox. This cookie is used for determining whether the user has accepted the cookie consent box.
VISITOR_INFO1_LIVE5 months 27 daysA cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface.
YSCsessionYSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages.
yt-remote-connected-devicesneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
yt-remote-device-idneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gat_gtag_UA_211771454_11 minuteSet by Google to distinguish users.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.