Eskimo støtter de danske deltageres vej til de Paralympiske Lege (PL). Next stop: Paris 2024

posted in: Aktuelt | 0

Knap er den paralympiske flamme blevet slukket, før at de danske para-atleter atter sætter fokus mod kvalifikationen og forberedelserne til næste PL om tre år i Paris. Direktør hos Eskimo, Søren Madsen, var derfor heller ikke det mindste i tvivl om, at sponsoratet med Parasport Danmark skulle forlænges. 

For vejen til Paris 2024 stiller store krav til de danske para-atleter. Konkurrencen er benhård og kræver intens træning, adgang til det rette udstyr, ekspertbistand og turneringsdeltagelse over hele verden. Og ikke mindst et økonomisk fundament for satsningen.

Hos Eskimo ved vi, hvor vigtigt det rette værktøj er for murerne og brolæggerne. Derfor giver det god mening for os igen at støtte de bedste para-atleter i Danmark i deres forberedelser til de Paralympiske Lege i 2024, siger direktør Søren Madsen.

Det er ikke første gang, at Eskimo støtter de danske para-atleter, og ved legene i Tokyo i 2020 blev det til tre guldmedaljer, en sølvmedalje og en bronzemedalje. Her var de rød-hvide farver repræsenteret i idrætter som paradressur, parataekwondo, parabordtennis, paraatletik, kørestolsrugby, parasvømning, paracykling og parabadminton.

Parasport Danmark har en lang og stolt tradition ved de Paralympiske Lege, men det handler ikke kun om medaljedrømme. Parasport Danmark har siden 1971 arbejdet for at der skal være plads til alle idrætsfællesskaberne samt at synliggøre parasporten og de atleter, udøvere og frivillige, der hver dag motiverer og inspirerer andre – både nationalt og internationalt.

 

Læs mere om Parasport Danmarks aktiviteter og indsatser her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *